diumenge, 15 de març del 2009

Comunicat Assemblea PAS i PDI - Universitats Catalanes

Castellano

L’Assemblea de PAS i PDI - Universitats Catalanes reunits el 14 de març comunica:

1) El seu desacord amb el desallotjament dels estudiants a la UPF impedint així les assemblees democràtiques de debat sobre el plà Bolonya que tenien previstes per aquest cap de setmana. Novament el rectorat d’aquesta universitat ha utilitzat mètodes violents i desproporcionats davant la resistència pacífica dels i les estudiants. Aquesta acció es suma al conjunt de mesures repressives que s’han anat adoptant a diferents universitats que lluny de resoldre el conflicte l’incrementa.

2) La demanda ferma a les autoritats institucionals de la UAB per a que trenquin el seu silenci i l’immobilisme i obrin les vies de diàleg necessàries que facilitin la fi de la vaga de fam de l’estudiant Tomàs Sayes.

3) Ens comprometem a iniciar un procés democràtic i participatiu de construcció d’alternatives de reforma de la universitat pública. Per tal de possibilitar-les és imprescindible congelar totes les mesures que s’estan implantant dintre de l’EEES. Una via per a fer-ho dins la legalitat vigent és aplicar una moratòria en l’aplicació dels nous graus.

Per a donar forma a aquest procés imprescindible de debat i construcció del futur de la universitat pública, l’Assemblea de PAS i PDI - Universitats Catalanes enunciarà en les properes setmanes les accions concretes que emprendrà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada